Connect The Circle ute med sitt debut-album

0
132
Fredag 28.Februar 2020 slapp bandet Connect The Circle ute skiva This Is Madness på alle digitale medier.
Det som definerer ekte kunst ligger i forskjellen mellom å stjele og å kopiere, og dette har Connect The Circle forstått. Når du setter på bandets debutalbum “This Is Madness” vil du nok nikke gjenkjennende både til høyre og venstre, men samtidig har du garantert aldri hørt et band som låter som Connect The Circle. Elementer fra en rekke sjangere innen hardrock og metal blandes med en melodiøs og særegen vokal, og enkelte melodier er farlige i den forstand at de fort kan spinne rundt i hodet ditt når du prøver å sovne på kvelden, og sørge for at du mister nok nattesøvn til at du får problemer med å komme deg opp neste morgen.
Arild Fevang: Vokal
Kenneth Brastad: Gitar
Raymond Smith: Bass
Robert William: Trommer
Design: Sine Marie Brastad

Bandet har noen konserter framover:

29.Februar – Bluesn i Horten
7.Mars – Good Omens i Trondheim
21.Mars – Brygga Scene i Tønsberg
3.April – Kafe K i Porsgrunn
18.April – Papirhuset i Drammen

Send et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here