Symphonium

0
50

Symphonium er selve hovedprogrammet på Kanal 3 innen Hard Rock og Heavy Metal-musikk. Programmet ble i sin tid startet i 1991 på Øvre Eiker Radio. Programmet har sin egen nettside www.symphonium.no. Musikalsk så tar programmet for seg alle sjangere fra Hard Rock til Extreme Metal. Symphonium varer i to timer og normalt sett, vil den første delen av programmet ta for seg den snillere delen av musikken og så det mer ekstreme den siste timen. Dette er bare en kjøre-regel som vil ofte fravikes i en eller annen retning. Symphonium er opptatt av konserter i og rundt Oslo og vil ofte spille musikk av band som har konsert den nærmeste uken. Symphonium får også mange nye skiver, enten fra plateselskapene eller fra bandene selv. Derfor vil det også bli spilt mye ny-utgivelser fra kjente og ukjente band. En del utpekte festivaler vil også bli grundig gjennomgått, i noen tilfeller vil hele sendinger dedikeres til en festival. Det blir også sendt en del band-intervjuer.
Det blir laget et nytt program hver eneste uke.

Sendetider: Søndag kl.16.00 og reprise kl.23.00
Repriser på mandag kl.04.00 og 19.00

Andre program innen samme musikk-sjanger: Symphonium, Norsk Rock, Rock+,
Power Ballads, Hard Råkk og Kaffe, Old Rock Interviews, Humor Rock & Symphonium Konsert.

Tips til lytting: Søndag sendes det Hard Rock på radioen fra kl.12.00 til 19.00
Hard Rock-musikken er tilbake på radioen kl.22.00 og varer hele natt til mandag til kl.08.00
Mandag starter Hard Rock-musikken kl.18.00 og varer hele kvelden og hele natt til tirsdag til kl.06.00.

Send et svar

Please enter your comment!
Please enter your name here