Nye tider for Kanal 3.

0
80

Nye tider for Kanal 3.
Kanal 3 er under flere store omlegginger om dagen med utvidelse av flere hovedstudioer i samarbeid
med flere nye samarbeidsaktører og eiere som virkelig står på om dagen med flere overraskelser med studioer både i Modum,Øvre Eiker,Laagendalen i Lardal,

Drammen forhold til våre gode samarbeidsaktører som ønsker å få et enda tettere samarbeid på flere plan i fremtiden pluss vår kanal blir til et nytt selskap løpet av året samt bytter navn fra kanal 3 Norge til Kanal 3 Pluss Nettverk fra 1 Mars 2019 som er greit å nevne.Selskapet blir større med flere stasjoner underlagt under seg og mer info kommer i Mars 2019 og det blir nye oppgraderinger av våre websider utover i tillegg når alt er mer på skinner.Hele redaksjonen takker for flere hyggelige meldinger,samtaler,sms siste tiden av veldig mange lyttere,seere og samarbeidsaktører om dagen som redaksjonen setter stor pris på.
Mer info og omtaler senere
Svein-Arild Nyen Ovnerud 14.Februar 2019